Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2005, 11:05   #464
Zyzek
Guest

Domyślny

ja mialem smieszna sytuacje siedze sobie na rotach w jaskini gdzie jest ich duzo i dobry resp i skilluje mam 21 lvl knight jakis koles przychodzi tez knight 11 lvl ja z nim zaczynam cos gadac po angielsku podstawowe slowa ze ja tu skilluje i mowie zeby mi tych 2 rotow nie ruszal z tej komory a ten mowi spanish plx to ja dalej cos tam probuje z niego wydusic zeby mu wyjasnic a ten caly czas mowi mi spanish plx no i poszedl sobie w koncu za jakies 15min wraca sie stanal niedaleko mnie przez chwile stal ja sie nic nie odzywalem a ten zaczal atakowac mojego rota to ja od razu na niego lece a ten zaczyna uciekac gonilem go caly czas po jaskini i atakowalem i od razu jezyk mu sie przypomnial zaczal cos podczas ucieczki gadac plx don't kill me plx don't pk no pk plx a ja dalej nic sie nie odzywam i go leje (oczywiscie tak go lalem zeby nie zabic tylko natraszyc) i dalej cos mowi ok its yours rotworms i go i takie tam a jeszcze 15min temu twierdzil ze nie potrafi gadac po angielsku i ze nic nie rozumie widac ze jak komus sie da po lebie to od razu zaczyna wszywstko szybciej kumac i pamiec wracac ( a kolesia zbilem do reda i puscilem, wiecej juz sie tu nie wrocil )
  Odpowiedz z Cytatem