Temat: MINO MAGE
Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2004, 10:15   #32
stefan night
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez nikt
zalogowalem sie bo juz nie moge na to patrzec otuż to razem z mojim kumplem robilismy se postacie an rooku skilee 34/38 2 coopery shieldy w lapie i pizgalismy z fista
Ja wiem jak wykonac tego questa ale jest to bardzo skomplikowany i ciezki quest jesli chcesz sie dowiedziec jak go zrobic i masz z 30 osub do pomocy chetnie ci powiem (po upie bardzo ciezko zrobic tego questa gdyz mnio mag ucieka a tak a propo mino magus nie jest najsliniejszy na rooku najsilniejszym potworem jest Gs to wlasnie czesc tego questu reszte moge udzielic na numeru gg 3694240) pozdrawiam ROOK RULEZ
:O Człowieku zastanów się co mówisz, nieźle się uśmiałem czytając twoją wypowiedź.
Na rooku skile 34/38 ?? a czy ty wiesz że osiągnięcie takich skili a nawet dużo niższych na rooku jest NIEMOŻLIWE i to z wszystkim jasnych powodów zdaje się. Weź się lepiej pobaw w piaskownicy i nie pisz na tym forum więcej takich postów.
A wracając do tematu myślę, że źle podchodzicie do tej sprawy bo owszem z rooka nie da się dostać do mino maga i wątpię żeby kiedyś też się dało ale jakieś parę ładnych miesięcy temu widziałem w tej komnacie gościa który miał profesje !!! i myślę, że da się tam dostać tylko z maina. Niestety nie mam SS ale po prostu wtedy nie byłem przygotowany do tego ze kogoś tam w ogóle zobaczę.
Tyle miałem do powiedzenia Pozdrawiam
stefan night jest offline