Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2005, 08:36   #112
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
potem ze komunizm jest dobry
Gdzie? O to chodzi:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
wczoraj stwierdzenie, ze lewica to komuchy fajnie podsumowal kumpel z pracy: "wle rzady komunistycznej lewicy niz faszystowskiej prawicy
Prosimy o czytanie ze zrozumieniem (dla ulatwienia podkreslilem interesujacy fragment - moze da ci cos do myslenia). I wbij sobie do glowy: idea komunizmu wg MNIE jest dobra. Komunizm wykonany przez ruskich jest do dupy. Ale pewnie i tak znajdziesz cos, zeby sie przyczepic. za slowka latwo lapac;]

I dalej:

Cytuj:
znaczy sie komunizm jest zly a faszyzm dobry?
Jesli ktos widzi tu nutke agresji skierowana przeciwko komukolwiek niech mi to powie. Powiedzial, ze woli na odwrot, zainteresowalo mnie to, chcialem uzyskac bardziej konkretne informacje. Bo byc moze to co chhcial powiedziec zapowiadalo sie ciekawie? Ale nie - trzeba wlozyc mi slowa w usta (w palce?) i powiedziec, ze ja uwazam, ze komuniz jest dobry. Co - szukasz tylko argumentow, zeby skrytykowac? A krytykuj... przynajmniej humor mi poprawiasz.

@topic:

Cytuj:
PO i PiS chciałby stworzyć po wyborach silną koalicję, już teraz określa się związek tych partii jako POPiS. Czy POPiS da popis? To w dużej mierze zależy od tego, czy Lech Kaczyński (Kaczor) dogada się z Donaldem Tuskiem (Donaldem). Jeśli uda im się to, to na czele koalicji rządzącej stanie "Kaczor Donald". W naszym kraju nic już chyba nie może dziwić...
Nie wiem jak wy, ale ja nie chce, zeby krajem rządziła postać z kreskowki Co dalej - Superpies? Spiderman?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 08-09-2005 o 10:08.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem