Temat: .Rec na .Avi
Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2005, 11:48   #10
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil_Gogo
I taka wiadomość do "$corcerer".
Ja mam dziecko i obowiązki i nie mam czasu teraz na zabawy więc ... (tu było w ...(wiele) niedozwolonych słów)

Właśnie $corcerer, ludzi się pytają żeby było łatwiej i bardziej kolorowo. I naucz się samokrytyki bo widze że ty taki idealny <lol2>
Skoro jesteś tak odpowiedzialny że masz już dziecko, to znaczy że jesteś na tyle dorosły, że umiesz podzielić sobie czas między obowiązki i przyjemności, nie?
Ludzie się pytają. Zgadzam się. Fajnie. Tylko dlaczego wciąż po raz setny, tysięczny, n-ty, 9^(9^9) o to samo? To jak ludzie się pytają to po cholere są napisane te wszystkie instrukcje? Może po prostu wykasujmy wszystkie README.txt, INSTALL.rtf MANUAL.doc i usuniemy poradniki i HOWTO, bo ludzie i tak się pytają, po to żeby było kolorowo i fajnie? Zauważ, że sam nie masz czasu żeby poszukać tego co cię interesuje. A może ja tym bardziej nie mam czasu szukać tego co CIEBIE interesuje? w momencie kiedy pisałem tamten post mogłem zrobić kilkanaście innych, bardziej pożytecznych dla mnie rzeczy - chociażby poćwiczyć grę na gitarze. Ale nie, ponieważ Tobie nie chce się nawet szukać, ktoś musiał zrobić to za Ciebie.

A co do samokrytyki, to owszem, mam ją. Może gdybyś poznał mnie bardziej osobiście, to byś zobaczył w czym rzecz, bo jakoś nie widzę powodu dla którego miałbym się tutaj uzewnętrzniać.
Cytuj:
A jak ci coś sie nie podoba to tu nie wchodź.
Moim obowiązkiem jest sprawdzanie każdego (no, prawie) tematu. Taka już moja nieszczęsna dola tutaj (nie mówię oczywiście że tego nie lubię :> )

Dżizas!
$corcerer jest offline