Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil_Gogo
I taka wiadomość do "$corcerer".
Ja mam dziecko i obowiązki i nie mam czasu teraz na zabawy więc ... (tu było w ...(wiele) niedozwolonych słów)
Właśnie $corcerer, ludzi się pytają żeby było łatwiej i bardziej kolorowo. I naucz się samokrytyki bo widze że ty taki idealny <lol2>
|
Skoro jesteś tak odpowiedzialny że masz już dziecko, to znaczy że jesteś na tyle dorosły, że umiesz podzielić sobie czas między obowiązki i przyjemności, nie?
Ludzie się pytają. Zgadzam się. Fajnie. Tylko dlaczego wciąż po raz setny, tysięczny, n-ty, 9^(9^9) o to samo? To jak ludzie się pytają to po cholere są napisane te wszystkie instrukcje? Może po prostu wykasujmy wszystkie README.txt, INSTALL.rtf MANUAL.doc i usuniemy poradniki i HOWTO, bo ludzie i tak się pytają, po to żeby było kolorowo i fajnie? Zauważ, że sam nie masz czasu żeby poszukać tego co cię interesuje. A może ja tym bardziej nie mam czasu szukać tego co CIEBIE interesuje? w momencie kiedy pisałem tamten post mogłem zrobić kilkanaście innych, bardziej pożytecznych dla mnie rzeczy - chociażby poćwiczyć grę na gitarze. Ale nie, ponieważ Tobie nie chce się nawet szukać, ktoś musiał zrobić to za Ciebie.
A co do samokrytyki, to owszem, mam ją. Może gdybyś poznał mnie bardziej osobiście, to byś zobaczył w czym rzecz, bo jakoś nie widzę powodu dla którego miałbym się tutaj uzewnętrzniać.
Cytuj:
A jak ci coś sie nie podoba to tu nie wchodź.
|
Moim obowiązkiem jest sprawdzanie każdego (no, prawie) tematu. Taka już moja nieszczęsna dola tutaj (nie mówię oczywiście że tego nie lubię :> )