eh, co tu duzo mowic Gamma sie postaral

Prawde mowiac nie potrzebowales pozwolenia aby filmik pokazal sie na tibia pl, przynajmniej tak mi sie zdaje poniewaz ten link jest podany na forum tibia.com
@ripper czy jak ci tam

Sprawa wyglada tak, Unit nie cieszy sie reputacja, poniewaz ma za soba pare ladnych akcji Pa. Wiele bym mogl opowiadac bo nawet ja kilka razy bylem poszkodowany, lecz nie powiem znam pare osob z unitu sa to ciekawe osobliwosci. Dawni kumple, terazniejsi Wrogowie

Co prawda ja duzo nie zrobie 53 royalem, ale jednak zawsze marzylem skopac im dupy. Bylem na akcji na odiora jednak wcale nie pomoglem tylko bylem w tym tloku ktory biegl na cyclo go za***ac ^^
Moim zdaniem titania tak czy inaczej jest przegrana, zalozmy ze nie zna sie tam nikogo z h lvlow, i zaczyna sie gre w tibie, to nie polecam tam gry
O ile pamietam byl tu filmik jak johnny krecil, owned komisarz i konniu, to byly fragi przed wojna i Kazadum deklarowalo wojne Unitowi.
Geggo Dayre retired, heh w sumie dobrze dayre i tak kiedys z Fe trzymala a po wojnie lizala dupe unitowi zeby zostac w Elicie. Geggo to przydupas w rl unitow, takze mnie scigal za to ze ...? Nie wiem? mam fajny domek przynajmniej mialem

duzo bym mogl tu pisac ale mi sie nie chce

bib