Temat: Filmy PK
Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2005, 21:09   #3
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

no i po co taki setny bezsensowny topic ? Nie podoba ci się ? Podaj do sondu osoby co pkują dla jaj by dać sobie na forum... jezu tragedia, a ja dla jaj sobie hakuje ludzi (serrio), najwięcej się nabiera na Guildie... i co ? JEst to złe ? TAK ! To akurat jest złe... ale pking jest dozwolony !!!!!!!!

A tobie by się chciało grzebać spośród 4mln filmów w 1 topicu by znaleźć jakiś co ci się możę spodoba ?? WĄTPIE.

Albo inaczej, ludzie dają w nowych topicach bo chcą dostać commenty od innych...a w takim mass flood gówno by dostali...tutaj co druga osoba czyta wszystkie posty (znaczy się zdarzają się wyjątki w społeczeństwie co nawet nie wie oco chodzi w topicu.... i komentują pierwszy post mimo że dalej jest mnóstwo innych filmów...ale ten komentuje ten co był 50 stron wcześniej).

UP:

No właśnie, mnie się nie podobają z huntów bo to prawdziwe nudziarstwo... jezu jak mnie krew zalewa jak widze "Super mega duper zryty hyperowo demon hunt" itp... lepsze jest pking... a najlepsze specjalne wydarzenia... ale takich w tibii już wogule nie ma (czasem są..ale to nie to co kiedyś).

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 09-09-2005 o 21:10.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem