Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2005, 05:20   #315
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Podsumujmy dzień.xD

Neilirio Dibbler padł...chociaz mowilem zeby nie bil wroga
Padł Horuko.filmik wtym temacie. http://rapidshare.de/files/4898936/...strike.rec.html <<< movie
Potem z Valaisem ganailismy typa 64ek z dpft,przeżył,bo Valais na lagach i nie trafił jednym ue.Potem biegalismy za typem jednym na Ankharum,ale żółwie sie skapneły i koleś dał loga;P....I potem nasz genialny plan zablokowania drzwi kotlem wiedzmy i mwalla przed drzwi(nieudalo sie,bo nikt mwalla nie walnal-,-)...Potem wieczorkiem doścignelismy faceta od Larv,na Ankh(tego co loga dał).Inteligentny ziomek zamiastw tombie wiać do wyjścia zwiał na vampy,poziom nizej,lol;ppp...No i padł Sep 09 2005, 21:49:10 CET Killed at Level 52 by Arathor Yrverion .

Potem sobie spokojnie expiłem na bk,ofie,pohu;P...Do 3 z hakiem.xD...i niby nic,wyszedłem an troche z gry wmeicdzy czasie,obejrzałem filmik z Old Widow...loguje sie Tetuni(107rp),ja (100rp) to itak ani Ona mnie nie zabije,ani ja jejP...No i expie,expie,1% do 101lv...Fosfik sie loguje.xDDD.Ledwo zabielm mino archera a tu biegnie traba powietrzna i spamuje ue,po kazdym vite musialemP...
03:06 Lamusini: 03:05 You lose 567 hitpoints due to an attack by Fosfik.03:05 You lose 636 hitpoints due to an attack by Fosfik.03:05 You lose 518 hitpoints due to an attack byFosfik.03:05 You lose 333 hitpoints due to an attack by Fosfik.
No i bieglem sobie do temple...a tu Tetuniak mi z mwallem wyskakuj;p.Te 333 to sd fosfiaka..ale wlazlem do templa,ominalem Dziewuche.xD.Smiesznie było...Potem Damoon lognol ale juz nie wychodizlem bo zaraz by sie Fosfiak lognol,a podwojnego ue to nie sadze zebym dal rade...i lvl czeka do jutra...Tetuni pewnie juz 108lv.

Czyli cos jednak sie an wojnei dziejeP...Hail era;P.Ide spac;p
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem