takich osób jak wy to mi szkoda, chodzi mi o osoby: Lenin komunista, Lord Stasio , Mistrz Arthevariel oraz Shein Silvershadow ....
to jest tylko zabawa, ale trochę pomyśleć i poszukać samemu nie zaszkodzi, a nie skopiować wszystkie wyniki (tylko jeden zmienił wynik ...) od lidera i siedzieć i się cieszyć...normalnie ja bym Was zdyskwalfikował bo to jest niemoralne....to tak jakby Was przyłapał nauczyciel na ściąganiu .... mogliście chociaż kilka wyniku poprawić, ale gdzie siedzi ctr + c i ctr + v i koniec =\
normalnie mi się krew gotuje, jak pomyśle ile Adi Olsztyn analizuje wyniki (ja z resztą też trochę nad tym siedze) a tu takie leniwe sępy tylko czekają na wyniki lidera i kopiują....
@ Adi Olsztyn pomyśl nad myślą organizatorów (którą potem skasowali) o dawaniu typów na końcu...bo jak widzisz niektórzy sa tak leniwi, że im szkoda 30-60 minut na posiedzenie, uruchomienie mózgu i przeanalizowanie meczów =\
jak myśli reszta, zgadzacie się ze mną że to nieuczciwe wzgledem innych cięzkopracujących uczestników? i co myślą o tym organizatorzy....
p.s na maturze już by Was wywalili za drzwi !
EDIT: przepraszam nie zauważyłem, że ostatni post jest mój