Cytuj:
Jednak na mapach zostaje jako Irak - roznica miedzy okupowana Polska nr 1. Dwa - Niemcy nie deklarowali "za 3-5 lat opuscimy ten kraj".
|
Tak na mapie jest Irak,a w rzeczywistosci USA rzadzi tym krajem... USA juz dawno deklarowalo, ze opusci ten kraj i co? Ciagle tam siedza i niszcza ten kraj...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adrayen Spold
Cicho siedz, jak nie wiesz co mowisz. Wiesz co sie dzialo z afganistanem? To tez byl kraj talibow. Koszmar i terror. Kraj jest irakijczykow, nie terrorystow majacyhc zamiat ujarzmic ludnosc.
>>USA zniszczylo ten kraj, za czasow Saddama IHMO bylo tam lepiej, teraz panuje tam 90% bezrobocia, nie ma zywnosci
HAHAHAHAHA a co ty mozesz wiedziec o czasach saddama? tortury i przesladowania oraz odkryte masowe groby sa na pewno lepsze niz chwilowe bezrobocie. lol
Za maly jestes, zeby wiedziec co mowisz.
Jesli wg ciebie smierc powstanca a smierc terrorysty to to samo, jestes skonczonym durniem. Tyle.
|
Ten kraj byl Irakijczykow, a teraz jest amerykancow... Moze za czasow Saddama byl terror, ale teraz go nie ma? Zolnierze na ulicach, ktorzy strzelaja do kazdego kto wydaje sie podejrzany i najczesciej jest niewinny.
Mam siedziec cicho tak jak to robi caly swiat?... Moze i mam 14 lat, ale to nie znaczy, ze nie wiem co mowie...
Cytuj:
Jesli wg ciebie smierc powstanca a smierc terrorysty to to samo, jestes skonczonym durniem. Tyle.
|
Wiec jestem durniem

<p0zdro> dla Ciebie... eh...
@Pogromca~
Ty naprawde wierzysz, ze USA to dobry kraj, a Bush to dziadek mroz? Przeciez oni chca wszystko rozpie***lic... Dlaczego nie zaatakowali Kuby? Przeciez tam jest tez dyktatura... Odpowiedz brzmi: Bo na Kubie nie ma ropy...