Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2005, 12:59   #126
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny Nie można było ss'ów powiekszać...

Heh, ja mam pomysł na rozmowę z Bazylem ... Skoro Bazyliszek zamienia wzrokiem w kamień, to może trzeba podczas mówienia "hi" i całej rozmowy z nim być odwrócownym do niego tyłem, żeby nie złapać deada A co do tych odwzorowań komnat, to tylko prawie wszystkie są fake'ami... pokaże wam później, wklejając screeny z zaznaczonymi błędami, na pewno jeszcze dziś to zrobię...
@EDIT: Umieszczam te ssy z zaznaczonymi błędami...

Teraz tłumaczę, o co mi chodziło: różniece między tymi dwoma screenami!
A w piewrszym i 1 w drugim obrazie: w odwzorowaniu GM'a [] jest dziura, na rysunku z tibia.de [no chyba stąd to było] jej nie ma...
B w pierwszym i 2 w drugim... GM - Pod posągiem małe kamyki, tibia.de - pod posągiem najpewniej martwy szkielet...
C i 3 - tu mi chodziło o coś zupełnie innego, później zauważyłem, że to ja nie miałem racji... nieważne co to miało być...
D i 4 - na obrazie GM'a są stalagmity, na tibia.de ich nie ma...

Proste? Jakby ktoś był taki miły i zrobiłby screeny bazyla [chociaz nie popieram botów, light hack tym razem mile widziany... żeby był cały ekran gry...] z różnych miejsc od strony slimów [tzn. na końcu korytarza, w środku, w najbardziej wystającym miejscu do komnaty Bazyla, itp.], byłbym bardzo wdzięczny...

@EDIT2: Po krótkim zastanowieniu, Rysunek z tibia.de jest na 100% fake'iem, ponieważ nie zgadza się z mapą...

Ostatnio edytowany przez Misza - 11-09-2005 o 21:46.
Misza jest offline   Odpowiedz z Cytatem