Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Patologia
@Osoby zainteresowane
Znam metode aby obejrzeć komnate. Osobiscie uzywam do tego WPE i TBI
|
skoro UZYWASZ tej metody to czemu nie opublikujesz wyniku ?
i jezeli da sie sprawdzac pietra nizej i wyzej to znaczy ze mozesz obejrzec podziemia poh-u... czyli jest mozliwe (jesli nei bajerujesz) odkrycie dojscia do PoI (Pits of Inferno = miejsce gdzie niby dotarł Arieswar,
PODOBNO tam niegdys mozna było zdobyć Winged/Golden Helmet (niepamietam w tej chwili), ma to jakies powiązanie z Knightwatch Tower (wieża na Pohu do ktorej nietrudno zdobyc klucz, problem jest taki ze nie ma drzwi), niby tam są demony, ruthless seven tam dotarlo etc. nie chce mi sie tlumaczyc, zobaczcie odpowiedni temat na tibia.de)
wiec jezeli to sie da zrobic, pstryknij screeny, uploadnij je moze cos z tego bedzie... pod warunkiem ze to nie jest zwykly kit
@misza: nie musisz pokazywac bledow, wszyscy je widza... tak w ogole to gniew i inni mowia ze to sa "rekonstrukcje" i ze zamazali niektore miejsca..
~~~~
EDIT:
znalazlem w necie cos takiego: "W RL Tibii prawie wszystko jest kontrolowane przez serwer. Jedyne co mi sie udalo w RL tibii to moge zobaczyc co jest 50 kwadratow w prawo odemnie." ..... jesli to takze nie bajer to widocznie sa sposoby zeby to zrobic i ludzie umiejacy to zrobic... tylko problem ze nie widza do czego mozna to zastosowac... link do ciekawego tematu z tym związanym, nie wiem czy moge go zamieścic jesli nie moge to prosze o ocenzurowanie linka:
http://w3w.aplus.pl/otserv/forum/pri...c310aa028a2739