Cytuj:
Oryginalnie napisane przez U$3r
To zle, bo walisz ortami jak gnojem po polu, powinienes nad tym popracowac, albo z czystej przyzwoitosci sie wstydzic.
Gdybys wiedzial jak dziala Tutor's Internal Board doskonale bys wiedzial, ze czasem cos moze umknac przy tak duzej ilosci postow. A tutaj jest wieksza szansa na to, ze zostanie to zauwazone, chociazby potwierdza sie to przez Twoje posty
A jednak ciagle powtarzanie i zapewnianie, ze tak nie jest, sklania mnie do innego przekonania.
U$3r
|
haha a jednak wydawales mi sie inteligentniejszy. ortami nei wale zadnymi oprocz takich ktore wynikaja z lenistwa (brat ąęść itd) czy szybkiego pisania na klawiaturze (nei zamiast nie, halden zamiast handel). kyto chcialby zobaczyc Twoj topic na tutor's internal board to by go zobaczyl. a co do mojego zapewniania z enei mam kompleksow to nasz szanowny pan z niewyparzona geba (poczytalem kilka tematow zalozonych przez Ciebie) nie uwazal na polskim kiedy nauczuciel mowil cos o ironii, sarkazmie i tym podobnych.