Ja z braciakiem mamy 13 lv. na Rooku i jakoś sobie z nobami radzimy. Oto kilka przykładów:
Wieża orków- na drugie piętro lurujemy orki z pierwszego piętra, tak żeby były 3, a żeby spearmana rozwalić wchodzimy odsuwamy je podsuwamy spearmana pod schody i lecimy z nim na trzecie piętro.
Jaskinia stawonogów

:
biore dwie skrzynki, na -3 poziomie blokuje przejście, normalnie przy zejściu na dół respawnuje się 1 poison spider, 2 spidery, 2 bugi, 2 raty(to nie stawonogi

), do tego jeszcze luruje 3~4 poision spidery, no i wtedy mam całą jaskinie dla siebie.
Piwnica ze Skeletonami:
Na pierwszym pietrze respawnuje sie 1 skeleton(czasami 2) a pięterko niżej już 4 now więc wciągam na góre jeszcze 2-3 no i ostatnie -3 pięterko schodze sobie i tam mam poczwórny respawn skeletonów.
Jaskinia bearów:
Biore 2-3 skrzyneczki, blokuje przejście do północnego/południowego korytarza, luruje do wejścia 3-4 beary no i luksik, cała jaskinia moja.
Minosy solo:
Zchodze do podziemnego respawnu minosa przy bear room, wprowadzam go do pokoju, drzwi zastawiam skrzynkami, a jak tylko ktoś będzie chciał wejść to schodze do podziemi i gościu musi sobie radzić samemu.
Oczywiscie jeżeli ktoś mnie grzecznie poprosi, (nie chodzi tu o "PLX" lecz powie grzecznie "please" albo prosze" ja mu odpowiem "następnego zablokuje dla ciebie"/"I block next for you" jeśli powie "ok thx" to mu blokuje a jeśli powie "No i want this" albo "I want now" itd. to wtedu mówie "F*** Y**" no i kończe z minosami i lece na skeletony po lota lub na poison spidery po expo.