nom qrzy niema to tamto ja mam jeszcze wspomnienia naszego 1 gsa na 25 lvlu bylem mialem kisiel w majtach a ty z sd waliles

a tego wypadu do wiezienia kazo tez niezapomne, jak zobaczylem berserkera to juz sie balem ze warlord wyskoczy xD hehe to byly czasy co dedles 2 razy chrodem i musialem szybko zapiepszac po cialo xD a banshiee hehe to byla polewa, bijemy banshiee *** qrzy Sd a tu zonk ona ciagle zielone xD wkoncu sie wkuzyla qrzego wziela na raz ja spierdzielilem po shodach, uhm i tak sobie pomyslalem a wbije po cialo qrzego, wbijam a tu zonk 390 z nutek i dobila z lapy hehe niezdazylem uha zaznaczyc

mialem 25 lvl ;] albo 1 raz na otsie z qrzym jeszcze nikt w to niegral... tylko ja z qrzym na poczatku zimy tamtego roku hehe to sie pamieta jak nawalalismy sie czarem "love" hehe ciagle gadki na tsie to byl szok dla ucha huehe(ehh az sie lezka kreci w oku) no ale te 2 bp uh na ciebie wtedy to byly jaja *******e uhalismy jak na anihilatoze xD a z lorda szybka reka nadal niemoge wygrac, pamietam jak poszlismy na elf Vilige ja, sol, magus, magus wtedy 1 raz na tsie gadal z nami niemoglem wytrzymac z jego glosu

z tych wszystkich histori moglbym napisac ksiazke i napewno kiedys to zrobie, bo niesadze zeby to ucieklo mi z pamieci.
Qrzym obiecalem wiec dotrzymam slowa ;] wrucisz do nas :>
P.S. Z mojego 1 gsa mam filmik to jeszcze tibia 7.2 byla hehe moja filmeoteka jest ogromna bo nigdy niekasuje sskow i filmikow.