Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzemek M.
ja może jestem ślepy to mi powiedz gdzie są błędy
|
Proszę bardzo:
Cytuj:
...gdy Rzemek...gdy zaczęła się walka
|
Nie dostrzegasz tu błędu gramatycznego?
Cytuj:
ale znudziło się machanie mieczem więc urzył czaru...
|
Cytuj:
...Po zabitych krasalach Rzemek zastanawia się dlaczego po nich zostają zółte ognie
|
Kolejny błąd gramatyczny, podobny do poprzedniego.
Cytuj:
Mama Rzemka says: Musisz odnalesc swego ojca...
|
Jest jeszcze wiele innych błędów, nie chce mi się wypisywać
Fake... nawet ładnie wykonany, dałbym ci 7/10.
Za fabułę dałbym ci kopa w d***. Liniowa do bólu, bez problemu można ją przewidzieć i stosujesz w niej uklepane metody i chwyty.
Poza tym, twoja postawa wobec krytki jest conajmniej karygodna. Ja wiem, że chcesz się przed nią bronić i odpierasz zarzuty, ale bez przesady! Ktoś coś skrytykuje i ma całkowitą rację, a ty wtedy uparcie zaprzeczasz, mimo że na bank nie masz racji. To wygląda śmiesznie, więc przestań się tak zachowywać.
Tekst "Jak ci się nie podoba to zrób lepsze." był modny w epoce jaskiniowców, wśród dziesięciolatków. Jak nie umiesz odeprzeć krytyki, to po protu się z nią pogódź.
Tak więc rób kolejne części, popraw trochę fabułę, staraj się zaskoczyć czytelników! I przestań być taki pyszny, bo nie jesteś jakimś mega-artystą co tworzy od 10 lat, tylko początkującym, który robi swój pierwszy fake.
I przypominam, że fake na to forum dajesz po to, żeby inni je ocenili i skrytykowali, a nie po to żeby cię wychwalali pod niebiosa. Jak szukasz wspaniałych pochwał to pokaż to 10-letnim maniakom Tibii z podwórka.
End