Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2005, 12:15   #143
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

Cytuj:
przeczytaj post, osoby krytykowanej.
Kaczyński się tu wypowiadał? gdzie? OoO?...
hmn.. J a nie L? nie mam gazety z programem, więc nie sprawdzę.. choć wydało mi się, po tzw. facjacie, że widziałam tamtego na L. ale może źle mi się wydało, co nie zmienia mojego nastawienia, że na żadnego z kaczątek bym nie głosowała
Cytuj:
Mówił inteligentnie.
Rokitek, tak.. może karierowicz, ale jeśli coś będzie robił, to niech sobie zrobi tą karierę, byle było widać efekt działania
Cytuj:
To że mówił długo, trudno. Różne tempo. Przynajmniej wiedziałem że pomyśli zanim coś powie.
tu nie chodzi o różne tempo.. tu nie chodzi o to, że wolno mówi.. tu chodzi o ilość rzekomych informacji, które nic nie wnoszą i są nie na temat
hmn.. ja nikogo nie preferuję, ja tylko oceniam po tym co widzę, jeśli ktoś mówił logicznie i potrafił uzasadnić swoje stanowisko, a jeśli ktoś lał wodę robiąc z siebie inteligenta - czyli im więcej się mówi na jakiś temat, który niewiele osób zrozumie i to tak, by nawet niewielu starało się zrozumieć, tym się jest mądrzejszym

aha.. ja z reguły czytam uważnie posty, Ty też powinieneś, to byś się dowiedział, że ja Ciebie nie krytykowałam.. chyba, że jesteś Kaczyńskim O_o
nowy chwyt przedwyborczy?

aha.. ja Ci nie piszę, że nie możesz sobie na niego głosować, że nie powinieneś czy coś, tylko tłumaczę dlaczego ja akurat nie zagłosowałabym - czyli może moje poglądy krytykują Twoje, ale to nie znaczy, że ja krytykuję Ciebie - tu jest drobna różnica

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 14-09-2005 o 12:17.
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem