Cytuj:
przeczytaj post, osoby krytykowanej.
|
Kaczyński się tu wypowiadał? gdzie? OoO?...
hmn.. J a nie L? nie mam gazety z programem, więc nie sprawdzę.. choć wydało mi się, po tzw. facjacie, że widziałam tamtego na L. ale może źle mi się wydało, co nie zmienia mojego nastawienia, że na żadnego z kaczątek bym nie głosowała
Rokitek, tak.. może karierowicz, ale jeśli coś będzie robił, to niech sobie zrobi tą karierę, byle było widać efekt działania
Cytuj:
To że mówił długo, trudno. Różne tempo. Przynajmniej wiedziałem że pomyśli zanim coś powie.
|
tu nie chodzi o różne tempo.. tu nie chodzi o to, że wolno mówi.. tu chodzi o ilość rzekomych informacji, które nic nie wnoszą i są nie na temat

hmn.. ja nikogo nie preferuję, ja tylko oceniam po tym co widzę, jeśli ktoś mówił logicznie i potrafił uzasadnić swoje stanowisko, a jeśli ktoś lał wodę robiąc z siebie inteligenta - czyli im więcej się mówi na jakiś temat, który niewiele osób zrozumie i to tak, by nawet niewielu starało się zrozumieć, tym się jest mądrzejszym
aha.. ja z reguły czytam uważnie posty, Ty też powinieneś, to byś się dowiedział, że ja Ciebie nie krytykowałam.. chyba, że jesteś Kaczyńskim O_o
nowy chwyt przedwyborczy?
aha.. ja Ci nie piszę, że nie możesz sobie na niego głosować, że nie powinieneś czy coś, tylko tłumaczę dlaczego ja akurat nie zagłosowałabym - czyli może moje poglądy krytykują Twoje, ale to nie znaczy, że ja krytykuję Ciebie - tu jest drobna różnica
d. Taube