Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2005, 14:32   #146
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angel of Death
Według mnie to ta ankieta tutaj jest trochę bez sensu bo wielu tutaj nieobchodzą wybory i nie znają sie zabardzo w sytuacji politycznej więc głosują na tego na którego głosuje większośc i który wygrywa sondaże czyli Tusk.
100% poparcia dla tych słów. Tak jest z każdymi sondażami/ wyborami. Ludzie kierują sie sondażami, które są przeprowadzane na reprezentatywnej grupie iluśtam Polaków. Gówno, a nie reprezentatywna grupa. Zawsze to samo... W ogóle wierzę w wielką teorię spiskową i zbyt długo tu żyję, żeby nie brać pod uwagę lewych sondażów...

Jak ktoś już wcześniej powiedział: nieważne, że ktoś ma krzywy ryj albo jest brzydki. Nawet aparycja i elowkencja nie jest najważniejsza, chociaż na to ludzie zwracają największą uwagę... Najważniejsze są przekonania danego człowieka i pewność, że nie podpisze ustawy, która spowoduje, że jutro obudzę się na bruku, że nagle będę musiał płacić 2x więcej za bilety na pociąg, że jak zachoruję, to będę musiał czekać miesiąc na wizytę u lekarza, który przepisze mi antybiotyki za 100zł, żebym wyleczył grypę, że potem, pracując będą ze mnie zdzierać ciężkie procenty... I że będę miał pewność, że nie dostanę zaproszenie na ślub Marka i Dawida -.-

I demokracja nie ustatkuje się w ciągu najbliższych lat. Potrzeba tyle lat, żeby umarli ludzie urodzeni przed 1970. Dobra, jestem brutalny Ale najpierw muszą wymrzeć Ci, którzy są za bardzo przesyceni tymi wszystkimi pozostałościami myślenia komunistycznego. Czyli jeszcze ze 20 lat minimum :/

A w ogóle to bym wprowadził monarchię konstytucyjną ze mną na czele :> Ale by się działo