Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2005, 16:10   #368
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
Buahahahaha weź mnie nie rozśmieszajxDDDDDDD
Gadu gaduxDDDDDDDD o ****axDDDDDDDDD juz widze jak fosfik na gadu siedzixDDDDDDDDDDDDDDDD

Ventrilo do kur.wy nedzy!
Olek na c*** mam gadac na czym sie powinno siedziec idioto...daje przyklady neich sami sobie poszukaja...ja niemoge z Ciebie...rotfl,ponadto żeś sie przy***ał do mojego pvp,dla ciebie pvp to walenie hmmami...rotfl,a jak wojna na Beryli wybuchła to kogo sie pytales jak sie bic...jakie runy brac itd.wiec sie odwal odemnie,bo pvp to umeijetnosc wykrozystania odpowiednich run,przedmiotow w odpowiednim moemncie,umeijetnosc uhania,walenie sd,mwallai tam gdzie trzeba,blokowanie zeby trapnac,a nie czytse pizganie zeby trafic-_-...ja przynajmniej kogos zabijam...a Ty?--'

Sorry,ale mnie wkurzyles teraz,bo probuejsz szydzic ze mnie na tym forum juz kolejny raz--'...3 lata sie znamy idioto...a pozatym nie wierz ślepo że Del'toro Cie nie ruszy na tej twojej Beryli...bo predzej czy pozniej dostaniesz wciry.Już wielu tak gadało że Dt ich nie ruszy...i mnie nie zjezdzaj bo jak narazie zadnej glupoty tu nie napisalem.Na gg pogadamy--
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem