Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2005, 18:30   #484
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snicckers
Ja sie wyśmiewać nie bede ale skoro to temat o noobach to mnie zaatakował najgorszy rodzaj ich mianowicie thief... zahulał mi 40 soldier helemtów 20 scale armorów 20 battle axów 10 kusz 10 battle shieldów . ZAŁAMKA ludu ... a tematu załamelem sie zakladać nie bede a żeby było zgodnie z tematem to stał potem ten osobnik pod dp i pół godziny krzyczał do mnie noob.,., -.-' Fucking non pvp..
oj jak ja to dobrze znam...to jest duży minus non pvp i nic narazie nie można z tym zrobić chyba, że w przyszłości jakies rozwiązanie tego problemu wymyśli cipsoft...

a mój problem to: trenuje sobie dziś i idzie jakiś 15 lvl palek pisze, że trenuje i żeby nie zabijał a on nie dość, że zabił wszystkie to jeszcze dał follow i zaczał się śmiać jak popełniłem błąd, gdy pisałem po angielsku =\ a sam nie pisał idealnym angielskim =\ a zgadnijcie kto to? taaakk to był br...wiem bo się uniusł jak powiedziałem, że pewnie jest br bo tylko oni nie rozumieją co do nich się piszę i są tacy głupi (sorry dla nielicznych porządnych br, szkoda, że takiego nie spotkałem xD)...i z braku monsterków musiałem dać loga i trening skończony heh czy Polacy muszą się prześcigać z br w rywalizacji o miejsce na podium dla najgłupszych ludzi na świecie? zawsze czy na filmie czy samemu widać albo Polak, albo br...inny kraj to się przywita zostawi potwory jak się trenuję, a nawet przeprosi ...można z nimi pogadać, ale Polak i br ...n/c

@up co do Fre itens to winna Polaków ale nie tylko, bo nikt tego nie poprawia...widzi się, że ktoś popełni błąd to nikt nie poprawi...bo wiadomo dla Polaka poprawisz to zamiast dziękuję dostaniesz albo spier*** albo noob...a ktoś kto nie ma żadnego pojęcia o angielskim widzi i się uczy, myśląc, że to poprawna pisownia =\

Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 14-09-2005 o 18:33.
zimne_piwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem