Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2005, 20:31   #376
Cool
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2005

Stan: Niegrający
Imię: Kaish
Profesja: Knight
Świat: Nerana
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pumba
Wszyscy gadają, że EZ walczy o wolność. ŚMIESZNI JESTEŚCIE. Przed chwilą Wiatrak De'omerta musiał oddawać swoje eq Ca'fuze za FRIKO. Tak ma wyglądać wolność na arcani ??. Wolę jak rządziły turle. "Jedynie" nadużywali PA. Expiłeś, a tu turles wygania cię z expowiska. A jak będzie przy EZ ????. BIG HU*NIA. Może tera powiem coś ze swego przykładu. 13 sorc z redem zarąbał mi crusadera, to go zabiłem (tak każdy by zrobił na moim miejscu). Po chwili loguje się Arathor Yervion i pisze: pay 20k or hunted. Teraz czuję się jak na isarze, kiedy Del'Toro panowali serwem. Wbiłeś 50 lvl to musiałeś im płacić, abyś mógł dalej expić. To mam pytanie. O CO WALCZY ERA ZERO ??. O WOLNOŚĆ CZY ABY PANOWAĆ NAD SERVEM, JESZCZE BARDZIEJ NIŻ TURLE. ??. Bo mi się zdaje że o to 2 walczą. >.<. Taka jest moja opinia i prawdopobnie taka pozostanie, dopóki mi ktoś nie sprubuje wytłumaczyć tego. (ci co zaczną wyzywać mnie od noobów to sami są. BO TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT)

Ja sobie trenowałem na ghoulu, przyszedł około 15 sorc i mi go zabił, zrobiłem sobie drugiego ghoula, to znowu przyszedł i zabił. Zabiłem go i zaraz przychodzi Van hels'ing i bił mnie-.- chciał żebym mu zapłacił 15k to jak wracaliśmy do dp zebym mu dal kase sie wylogowałem bo kasy akurat nie miałem i chciał potem 40k no ale już zapomniał
Cool jest offline   Odpowiedz z Cytatem