Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pumba
Wszyscy gadają, że EZ walczy o wolność. ŚMIESZNI JESTEŚCIE. Przed chwilą Wiatrak De'omerta musiał oddawać swoje eq Ca'fuze za FRIKO. Tak ma wyglądać wolność na arcani ??. Wolę jak rządziły turle. "Jedynie" nadużywali PA. Expiłeś, a tu turles wygania cię z expowiska. A jak będzie przy EZ ????. BIG HU*NIA. Może tera powiem coś ze swego przykładu. 13 sorc z redem zarąbał mi crusadera, to go zabiłem (tak każdy by zrobił na moim miejscu). Po chwili loguje się Arathor Yervion i pisze: pay 20k or hunted. Teraz czuję się jak na isarze, kiedy Del'Toro panowali serwem. Wbiłeś 50 lvl to musiałeś im płacić, abyś mógł dalej expić. To mam pytanie. O CO WALCZY ERA ZERO ??. O WOLNOŚĆ CZY ABY PANOWAĆ NAD SERVEM, JESZCZE BARDZIEJ NIŻ TURLE. ??. Bo mi się zdaje że o to 2 walczą. >.<. Taka jest moja opinia i prawdopobnie taka pozostanie, dopóki mi ktoś nie sprubuje wytłumaczyć tego. (ci co zaczną wyzywać mnie od noobów to sami są. BO TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT)
|
Ja sobie trenowałem na ghoulu, przyszedł około 15 sorc i mi go zabił, zrobiłem sobie drugiego ghoula, to znowu przyszedł i zabił. Zabiłem go i zaraz przychodzi Van hels'ing i bił mnie-.- chciał żebym mu zapłacił 15k to jak wracaliśmy do dp zebym mu dal kase sie wylogowałem bo kasy akurat nie miałem i chciał potem 40k no ale już zapomniał