Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2005, 22:46   #1
Coen
Guest

LOL Wojna na Galania - PPG vs. AS

Dziś (14.09) doszło do pierwszych starć między dwoma najpotężniejszymi gildiami na Galanie, Powerpuff Girls i All Saints.

Rozpoczęło się od tego, że Konda (najwyższy poziom na Galanie, 136 master sorcerer), vice-leader All Saints zabił Boltana (120 lvl Royal Paladin) ponieważ ten nie chciał opuścić szeregów Powerpuff Girls - nieznane są dokładne przyczyny dlaczego Konda starał się zmusić go do opuszczenia gildi (jak się później okazało napisał on to wszystkim Polakom w PPG). Najprawdopobniej starał się on najpierw osłabić gildię Powerpuff, a dopiero potem doprowadzić do wojny. Zaraz po zabójstwie Konda otrzymał ultimatum - 200k paymentu za straty Boltana albo wojna między gildiami.

Teoretycznie wszystko miało zakończyć się pokojowo lecz niestety na obietnicach się skończyło - Konda nie zapłacił mimo kilkakrotnego przedłużenia czas na zapłatę. Dlatego dziś o 19:06 gildia Powerpuff Girls wypowiedziała wojnę All Saints (http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=948879 - post z deklaracją wojny).

Moim zdaniem gdyby powiódł się plan Kondy (wyrzucenie polskich graczy z PPG) AS by wygrało, natomiast teraz szanse chylą się na stronę PPG - oczym świadczą fragi:

Po pierwszym dniu wojny sytuacja wygląda nastepująco: 6:2 dla PPG, a membersi AS okupują wszystkie dostępne PZ =]

Z nie mojej winy nie mogę skopiować śmierci członków AS (bug? nie wiem ale nie wyświetlają sie ich śmierci w community o.O)...

Fragi dla PPG:

Vidente
Thunder of Skys
Van Hellsings
Kapcom
Guardian of Skys - odszedł z wojny
Harillion - odszedł z wojny
Keekz'lorenzo

Fragi dla AS:
Hizopi
Lady Jah
Jigrod Gowelman

http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=948938 - ciągle uaktualniany post z fragami wojenymi.

Informacje zawarte w poście są na 100% prawdziwe i z pierwszej ręki (Jestem członkiem PPG).

Będę się starał również uaktualniać posta w miarę rozwoju sytuacji na froncie.

16.09 ok. 18:30 doszło do bitwy, która rozegrała się w okolicach Mt. Sterum oraz GH AS. Bitwę wygrało PPG, AS natomiast ratowało się ucieczką. Jedynym 'fragiem' był Keekz'lorenzo, member AS.
Najważniejsze postaci wojny wg mnie:

-- PPG:

- Demiphant on Galana (100 lvl, RP, Polak)
- Bon Devil (99 lvl, EK, Polak, były leader Powerpuff Boys)
- Febb (86 lvl, ED, Leader PPG)
- Veccia (102 lvl, EK, Vice)
- Corlic (113 lvl, RP, Polak, Vice)
- Grzbieciq (99 lvl, RP, Polak, były Vice)
- Begger inco (107 lvl, EK, Vice)
- Xisso (104 lvl, RP, Vice)
- Maoz Valoren (104 lvl, RP, Vice)
- Boltan (120 lvl, RP, Polak - od niego się all zaczęło)

-- AS:

- Grudging (62 lvl, MS, Leader AS)
- Konda (136 lvl, MS, Vice, Najwyższy poziom na Galanie, to on rozpoczął ataki)
- Oen (120, EK, Vice)
- Vidente (102, EK, Vice)
- Sakia (91 lvl, RP, Vice)
- Soul hunter of galana (102 lvl, RP, Vice)
- Van Hellsinghs (104 lvl, RP, Vice)

// Signed by Tharrin

Ostatnio edytowany przez Coen - 16-09-2005 o 19:50.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.