Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bykuu
wogole to moj drogi ciebie nie wyzywam wiec i ty zachowaj dla siebie te wycieczki osobiste
to ze raz nazwalem cie noobem to twoja wina bo pierwszy mnie tak nazwales jakby moj post sie ciebie tyczyl a tyczyl sie dwoch innych osob
|
Cytuj:
ty pilnuj swojej titanii dzieciaku i nie podskakuj jak sie do ciebie nie zwracam, chyba ze nie trybisz ze kierowalem swoja wypowiedz do tamtych 2 kolesi ale spoko rozumiem ze w twoim wypadku myslenie moze cholernie bolec
|
taa, to ze w moim przypadku myslenei boli to nei jest wyzywanie/ublizanie....
nie kierowales do mnie ale wkurza mnei jak ktos pisze o czyms o czym pojecia nei ma.
Cytuj:
i do kogos tam: gdzie ja napisalem ze nie gram juz na arcanii i nie wiem jak teraz jest?
|
Cytuj:
Ja tam tyle juz gram a o wydarzeniach o ktorych opowiadacie czy podobnych nawet nie slyszalem.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar~
ogolnie sam napisales ze nie wiesz jak to teraz jest na arcanii a zgrywasz wielkiego znawce...
|
a gdzie ja napisalem ze nie grasz juz na arcanii? napisales ze nie slyszales o takich wydarzeniach, co dla mnie jest rownoznaczne z tym ze nie wiesz jak to teraz jest. goscie sie napieprzaja po calej Tibii i wszystkich wyspach a Ty o tym nie slyszales?...