Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2005, 00:56   #394
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll
Olek na c*** mam gadac na czym sie powinno siedziec idioto...daje przyklady neich sami sobie poszukaja...
gg to syf a nie przykladxD szczegolnie to 7.0xDDDDDDD
nie wiem co za buc to robilxDDDDDDDD

Cytuj:
ponadto żeś sie przy***ał do mojego pvp,dla ciebie pvp to walenie hmmami...rotfl,a jak wojna na Beryli wybuchła to kogo sie pytales jak sie bic...jakie runy brac itd
NIe wiem; / chyba babci bo babcia to pvp master: D
to ty mi trules "bierz fbomby i mwalle!" ja sie nie pytalemxD a przynajmniej se nie przypominam : P

Cytuj:
pvp to umeijetnosc wykrozystania odpowiednich run,przedmiotow w odpowiednim moemncie,umeijetnosc uhania,walenie sd,mwallai tam gdzie trzeba,blokowanie zeby trapnac,a nie czytse pizganie zeby trafic-_-...ja przynajmniej kogos zabijam...a Ty?--'
Topfraggers:
14 Falearo
13 Excail
9 Narandell
9 Harlequin Vito
8 Althunus

Cytuj:
Sorry,ale mnie wkurzyles teraz,bo probuejsz szydzic ze mnie na tym forum juz kolejny raz--'...3 lata sie znamy idioto...
To tak dla zabawy...nie przejmuj siexDDDDDD

Cytuj:
a pozatym nie wierz ślepo że Del'toro Cie nie ruszy na tej twojej Beryli...bo predzej czy pozniej dostaniesz wciry.Już wielu tak gadało że Dt ich nie ruszy...--
Tak wiem....Swe Is PeKa!: ( Wojna juz jest w sumie wygrana to czemu mnie dalej trzymaja w DT? Nawet mi range podniesli: ) xDDDDD Juz ku.rwa nie moge sluchac tego pie.rdolenia "dt will kill ciebie!"; ( n/c-.- po tobie sie takiej glupoty nie spodziewalem-.-