15-09-2005, 11:59
|
|
Nieobecny.
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
|
Zacytuję z mojego ztarego forum (lanforum.net => wolna strefa)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kendo
A odnosze się tylko dlatego do tego że mijamy główny powód. Prezydent powinien być przede wszystkim uczciwy a dopiero na końcu przystojny.
Lepiej nas reprezentuje hydraulik z plakatów i z takim podejściem powinniśmy na niego głosować.
Nie głosowanie powoduje że durne wieśniaki decydują za nas.
A ci mądrzy którzy nie wiedzą na kogo głosować niech poświęcą jedno sobotnie popołudnie. Wystarczy wejść do netu wpisać w google nazwy wszystkich partii i przeczytać na ich stronie programy. Jak są same populizmy i bzdury to nie czytamy do końca i przechodzimy do następnej.
I głosujemy na program który nam odpowiada w większości.
Nigdy nie będzie partii która wam będzie odpowiadać programem w 100%. Jakbyście taką znaleźli to powinniście się do niej zapisać.
Trzeba głosować na najlepszą z nich wszystkich. Nie głosowanie spowoduje że wieśniak za was wybierze najlepszą i wtedy dopiero będzie ch**. Bo teraz to jest raj w porównaniu z tym co może być.
Jeśli ktoś uważa że nie głosuje bo jest już najgorzej i nie ma czego bronić swoimi głosami to niech looknie tu:
http://www.pomagamy.pl/niusy/uchodzc...jscy_unhcr.htm
i zobaczy jak to się może skończyć.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsychOPAT
Cytuj:
Ja sam osobiscie nie ide na wybory bo nie ma na co glosowac
|
Grześko, a teraz ja Cie opier**le za pisanie takich rzeczy!!!! Jak możesz!!! Właśnie przez takich ludzi mamy przy korycie ciągle komuchów i ciągle jest źle... Oj... musze Cie wyciągnąć na tego browczyka przed wyborami i nawrócić
Cytuj:
Z takim podejsciem nie bedzie nawey wymaganych 50% glosow
|
Będzie będzie. Spokojna Twoja rozczochrana. Komuniści mają bardzo lojalnych wyborców. Na pewno pójdą do urn.
JEŚLI NIE IDZIECIE DO WYBORÓW, TO TAK NAPRAWDĘ ODDAJECIE GŁOS NA KOMUCHÓW I GŁOSUJECIE NA TO, BY DALEJ BYŁO ŹLE. No ale cóż, chyba chcecie, żeby było źle, bo przynajmniej będze na co narzekać...
Tak jak pisze Kendo, tylko ja uważam, że nie wieśniaki (bez obrazy dla ludzi mieszkających na wsi, bo przecież to oni nas karmią), tylko komuchy, które pare lat temu ubrały białe czapeczki i udają biało-czerwonych.
|
|
|
|