Temat: bronie
Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2004, 10:11   #14
yon
Użytkownik Forum

yon's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2004

Domyślny

Tym razem odrobina miesa. czyli broni nie poteznych, ale uzywanych przez wielu nowych graczy. Sa to grafiki ktore moglyby podmienic te stare ktore aktualnie sa w Tibii.

od levej:
1)iron hammer
2)sabre
3)mace
4)wooden shield

nie bijcie mnie za to ze nie sa wypasione itp. One nie moga takie byc! Staram sie pokazac jak zrobilbym kompleksowa grafike broni, a nie tylko przedmioty pod tytulem: "chcialbym takie miec".

Dobra, mozliwe ze to beda ostatnie bronie na teraz. W najblizszych dniach poprobuje z terenami/postaciami graczy (wrogowie sa dla mnie cacy i narazie nie bede ruszal).

Hegemmon:
Pewnie ze gra bylaby zbyt prosta, i ja o tym wiem. Ale nie w tym rzecz chodzi o to ze im potezniejszy przedmiot tym lepiej (bardziej ekstrawagancko/oryginalnie) powinien wygladac. Proszek bez 'niebieskich granulek' nigdy nie bedzie dobrze prac, i analogicznie bron ktora ma wypasiony ksztalt musi byc potezna (oczywiscie dziala i w druga strone/ mozna podniesc jakosc wygladu broni przypisujac jej jakies boskie cechy) - taka reklama Wiec biorac pod uwage ze tych grafik na 99% w Tibii nigdy nie bedzie, to moge sobie pozwolic na takie opisy broni
Poza tym, poza naszyjnikiem i crystal staffem cala reszta nie jest bardzo przesadzona wg. mnie
A tak wogole, to przeciez zmienic same zalozenia co do broni nie stanowi zadnego problemu.

Co do adminow, to pozwol ze nic nie powiem
w Babilonie zdrada, kaza nosic jaja
a jaja podnosza emocje i wywoluja wojny
yon jest offline