Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Dokładnie... Ja specjalnie wdlg propozycji Matka zatypuje pod koniec. I sprawdzilo sie... Wszyascy czekaja na moj typ zeby pozniej cos sclonowac i ewentualnie przerobic 1-2 wyniki dla niepoznaki...
@EDIT
Wiedzialem!... Stasio jak taki madry jestes to dlaczego nie zatypowales jeszcze w tej kolejce? Co? Bo ja lub inni na dobrych pozycjach jeszcze tego nie zrobili? -,- Złodziej.... Najłagodniejsze okreslenie twojej postawy w Typerku...
|
a już myślałem, że jesteś egoistą xD wiemy, wiemy...jesteś najlepszy ale daj się nacieszyć chociaż miejscami za Tobą xD a nie ciągle od Ciebie i od Ciebie

niech trochę pozgapiają od Goldstara, DaniaStone, karlosa, czy też od tego super typera
zimne_piwo xD <joke>
a tak wracając do tematu to z tymi pm to nie wypali, bo organizatorzy i tak mają dużo pracy, mają własne sprawy i było by więcej sprzeczek...poniewaz skąd wiadomo kto od kogo chce, lub będzie zgapiał...na końcu było by tak, że wszyscy by wysyłali typy ... a w najgorszym wypadku były by takie komentarze: 'modek mi zmienił typy, miałem inne' i wtedy rusza cała 'machina', czy to modek zmienił, specjalnie? może to ja wysłałem inne typy itd
@ Adi Olsztyn ja nadal apeluje daj nam szanse odpuść sobie kilka kolejek (5-7) to Cię dogonimy xD <joke> <tak wiem zostały 3 kolejki> xDxD