Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2005, 22:55   #708
Nosfe Draconis
Użytkownik Forum

Nosfe Draconis's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004

Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szmatex
Ooo bysiu zadedykowal mi advanca o jjjjjaaaaaaa zara sie spuszcze super mega wypas spox - tak pewnie powiedzialaby polowa noobow na tym forum, lecz nie ja. Bysiu, oby tak dalej, praj sobie mozg. Powodzenia dla caly noobowatych dreamers'ow (i tak mam was w dupie).
To teraz tak, ty wyrazasz swoje zdanie na tamat dreamersów, wiec teraz ja wyraze swoje zdanie na twój temat :

jestes debil! -.-

tyle ci powinno wystarczyc, i dac troche do myslenia ze chyba cos z toba nie tak ( o ile czesto zdaza ci sie wykonywac czynnosc zwana mysleniem ). Widac wysoka samoocene w twoim przypadku ( ten przepiekny nick- szmatex ). Czekam na twoja jakze durnowata odpowiedz, któa pewnie jeszcze dzisiaj sie tu pojawi Fajnie jest popatrzec czasem na te durnoty który pisze taki gówniarz . Mimo ze bysiu jest od ciebie mlodszy to napewno jest bardziej rozwiniety umyslowo, bo twój stan na dzien dzisiejszy mozna okreslic jako dosc ciezki panie szmatexie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hassasin
Nie no chłopaki jestem pelen podziwu. Jestescie po prostu jedwabisci. Jestescie chyba najlepsza gildia w calej tibii...
Jezeli chodzi Ci tylko o lvle w gildii to lepsza jest na harmonii, ale ciagle zmienia nazwe i czlonków tam najnizszy lvl to chyba 124 ?? ;]