Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2005, 23:11   #13
Mikelp
Zbanowany

Mikelp's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thristen
a ja nie bardzo bo gdy beda ciagle tematy typu "to teraz dam ssy z huntu na dragach" potem za kilka godzin ta osoba znowu da temat o huncie na demonach i beda zasmiecac forum
Taaa.. Wchodzę sobie na temat z jakiegoś świata bo mam nadzieję, że zobaczę ssy z huntu 27 leveli na gsach a tutaj co? Jakiś kolo 19 knight pokazuje fotki jak to bardzo ladnie awansuje w swordzie -.-" Co mnie obchodzi jak kurde sie awansuje na 60 sword no powiedzcie mi to cholera!
Osobiście wolałbym aby były zrobione 2 podfora (tak to sie nazywa? ) "Zdjęcia". Jeden z podziałką na hunty i na ssy od kilku osób (ewentualnie jednej ), a drugi w którym byłyby wszystkie tematy typu "Aldora thread", "Only Calmera" i zdjęcia różnych gildi... To by był dobry pomysł. Oraz np. udoskonalić tak forum aby rozpoznawało czy ktoś wkleił dobrze chociaż 1 link z fotką. Zakonczylo to by wreszcie tępe tematy które tylko zabierają czas ;]

===Właśnie straciłem 5 minut mojego cennego życia ponieważ temat i tak zostanie pewnie usunięty -.-'===

Ostatnio edytowany przez Mikelp - 15-09-2005 o 23:14.
Mikelp jest offline