Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2005, 14:28   #49
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TWOJSTTARYTOGEJ
Macie jakis problem do Twójstarytogej? Boże komu to przeszkadza? NO POWIEDZCIE PLZ! No komu ?! Polacy o "normalnych" nickach podchodzili do mnie i odpowidali "twoja stara to lezba" no i co mam w tym momencie robić? BTW nie rozumiem po co w to grać? tylko polacy o kompach <1000 mhz mogą w takie pierdoły grać pewnie i tak dostane bana od "porządnych Polaczków" więc kończe
gadanie bo co sobie polaczek ubzdura to i tak sie tego nie da zmienić

PS. Na szczęście Tibia umrze niedługo umrze więc nie będę musiał o tym słuchać grajcie w ambitne mmorgi a nie w gre w której rewolucją jest chodzenie po ukosach
Rzeczywiście jestem w jednej klasie z Jerkovem i moge powiedzieć że niemoge słuchac jego ciągłych uwag typu "noob" "lol" . ok usłysze 2-3 razy ale nie 7 razy w ciągu minuty dajcie spokój ALL THX TOO TIBIA.....
Swojemu dziecku też dasz na imie Twojstarytogej? a może "Wymiataczkrowichodbytów"? Czy też "UHytaniosprzedam"? Naucz się najpierw o co chodzi w grach RPG, zastanów się co oznacza sten skrót, a potem się wypowiadaj, okej?
A, zapomniałbym, perm ban za login - mój ojciec nie jest gejem. Pa.

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem