Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2005, 17:42   #1
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny Agresja na forum

No wlasnie. Zacznijmy od poczatku. Gdy zarejestrowalem sie na forum juz jakis czas temu forum bylo inne [nie chodzi mi o lay;p]. Uzytkownicy byli spoko a nowych traktowano z przymrozeniem oka wybaczajac im bledy ktore popelnia kazdy nowy forumowicz. Teraz jest inaczej. Wielu uzytkownikow uwazanych za fajnych az kipi agresja. Jesli jakis nowy popelni blad od razy jest linczowany. Wytworzyla sie swego rodzaju 'elita' w ktorej laski trzeba sie wkupic by byc szanowanym. Nowi uzytkownicy ktorzy chca byc popularni tez staraja sie byc rownie 'grozni' co jednak smierdzi wiesniactwem. Napisanie jakiegos offtopicowego posta dla jaj od razu uznawane jest za spam. Wielu ludzi powszechnie uwazanych za 'elite' pisze jakby na sile szukalo na forum wrogow. Owe osoby uwazaja sie za wazne i, ze mozna im wiecej niz innym. Narzucaja swoje zdanie innym jakby forum bylo ich. Zamiast szukac kompromisu- chca udowodnic, ze sa lepsi, fajniejsi. Powiem szczerze, do wyrazenia mojego zdania na ten temat pomoglo mi odejscie Doba- osoby ktora zawsze przypominala mi te starsze, fajne forum bez wrogosci jaka jest teraz. Byl takim modem ktory potrafi komus dogryzc ale z dopcipem, bez agresji.
No wiec pospamujcie tu sobie wyrazajac swoje opinie na temat wrogosci na forum.

PS. Moderatorze, jesli zamierzasz skasowac ten temat napisz jakies zabawne uzasadnienie plx ;p.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.