az dziwne ze jeszcze nie pojawily sie tu posty w stylu "jak ci nie pasuje to wy*******aj"
taa racja co do tych "elit"... chociaz zauwazcie, ze cala ta zla atmosfera nie jest tworzona przez zadna elite, a przez wlasnie dosc nowych uzytkownikow ktorzy chca byc 'cool', byc tacy jak ci ktorzy tu pisza dluzej i tak jak oni bluzgaja tych ktorzy w pewien sposob sie wylamuja... ktos nowy napisze posta... "s*******aj z tym noobie" "google.pl" "to nie forum o komputerach/komorkach/innych gownach"- oto posty zazwyczaj ludzi ktorzy siedza na forum mniej wiecej miesiac... i zazwyczaj sa to ludzie w wieku 10-15 lat ktorzy chca sie poczuc dowartosciowani, albo wyzyc sie za to ze oni sami kiedys byli tak traktowani... a stara gwardia powoli odchodzi z tego forum, ktore staje sie coraz bardziej sztywniackie i nieprzychylne uzytkownikom... co doprowadzi w koncu do jego zalamania sie... bo kto tu bedzie pisal? nowi dostana bany/zostana zbluzgani, a starsi nie majac na kogo bluzgac tez przestana pisac, albo beda bluzgac siebie nawzajem i w koncu tez odejda... taka sytuacja miala miejsce juz na wielu forach na jakich sie udzielalem... tibia.p pewnie bedzie nastepnym... dlatego ja zazwyczaj pisze posty tylko w grupie cantina band, gdzie nikomu offtopic nie przeszkadza, a jezeli taki by sie znalazl, nasza grupe opuscil by bardzo szybko...
a irca ja mam gdzies, wpadam tam raz na 2 tygodnie... i tez jestem tam traktowany jako nowy, spoza elity i zazwyczaj na to co tam pisze nikt nawet nie zwraca uwagi, wiec mam to wspaniale miejsce w d...