@sytuacja_na_ircu
Taaa, jak ja kocham, jak ktoś wejdzie na kanał, zacznie floodować, spammować, zadawać pytania na które odpowiedź można znaleźć tak i na forum jak i w manualu, pisać z błędami ortograficznymi, etc. itd. itp. Taki osobnik zostaje wywalony, po czym przybiega z płaczem na forum, że go źli opowie wywalili z kanału. Doprawdy, wzruszające...
Tak, wiem, że mnie 90% forum nienawidzi. Wiem też, że ta sama ekipa uważa mnie za najgorszego skvrwiela, jaki po tym forum chodzi. But who f'kin' cares? Czy wy naprawdę uważacie, że specjalnie to robię? Albo, że specjalnie dla was się zmienię, i będę grał grzecznego faceta? Jestem jaki jestem. Ja po prostu nie trawię wtórnego debilizmu. Więc jeśli zostaliście przeze mnie wyrzuceni z kanału (nikt is my nick-name), to na pewno nie bez powodu. A teraz grzeczne dzieci, pocałujcie misia w dupę. I zastanówcię się nad tym, co sami robicie, zanim zaczniecie pluć na innych.
Over and out.
|