Czasami aż szlag trafia jak kilka razy dziennie widzi się tematy typu: "Jak zrobić MC", "Muj odz", "Pomarancia fajnie ryczy!", czy "Halp Halp Halp! PLX PLX PLX! Ona mnie koha! omajngat ona jest kórcze super!!!!11111"...
Dla mnie ważne jest to, czy user pisze sensowne posty/zakłada sensowne tematy - nie zwracam uwagi na datę dołączenia czy na Warning Level... No sorry ale "Twój post mówi o Tobie".
Mój 2post na tym forum był skasowany, a mój pierwszy post w życiu (forum pewnego czasopisma) został nie do końca zrozumiany i objechany... czy ja kogoś za to wyzwałem? Dużo jest nowych - nie objeżdżających wszystkich po kolei, którzy przyjmują krytykę i tych ludzi szanuje, bo potrafią się wbić do środowiska nie pozostawiając po tym śladu.
Są też inni goście. Sami mamy takiego 'kolegę" w klasie (patrzcie komiksy o Tomku by Aval), który siedzi tylko na innym forum i pokazuje bezsensowne screeny, albo śle bezsensowne komentarze, na naszym forum założył temat o dokuczaniu i groził wszystkim prokuraturą... nie raz powiedział nam w twarz, że jego matka zrobi nam taki śmietnik, że się nie pozbieramy i... wiecie jak tego gościu jest traktowany? Wszyscy go ignorują, odwracają się od niego... czasem widzę, że na tym forum pojawiają się jemu podobni...
Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 16-09-2005 o 21:59.
|