Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2005, 21:23   #39
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Niedawno strzeliłem gafe z tym IM, metallica. No dobra, była gafa. Ale *****! Jak wchodze na następny dzień, to pierwsze co robi nikt (BK) to jest banowanie mnie. Napisał że zbanował mnie, "Bo nie lubi metalowców"

Nosz *****, musiał sie dowartościować, popisać i nie wiem co jeszcze... Tak samo GhostNieudany, nie wiem co on do mnie ma....
Robiłeś masę literówek, waliłeś masę ortografów i wkvrwiałeś ludzi. I dlatego dostałeś bana.
Cytuj:
kaldric ile razy jeszcze musisz napisać coś jak spier****żebyś dostał za to ostrz?
Naucz się pisać poprawnie mój nick. Naucz się też pisać poprawnie pod względem ortografii i interpunkcji. A potem spójrz na profil, zanim zaczniesz pieprzyć. A świat będzie pięknym miejscem.
Cytuj:
Z przyjemnoscia ostrzege/zbanuje jeszcze kilku userow, ktorzy beda robic to samo.
Ciekawe jest to, że tobie za to nie powiedzą, że się dowartościowujesz. Kwestia stołka? BTW - w tym poście też jest przekleństwo. Poproszę o 3 punkty. Albo 8.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline