Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
A w tym momencie już się dowartościowałeś, czy trochę ci do tego brakuje? Jeden oceniał na podstawie postów mój wygląd, drugi - że jestem zakompleksiony. Faaajnie. Niedługo dowiem się, że jestem garbatym starcem w ciąży, bo piszę opowiadania fantasy.
To, że krytykuję ludzi, nie znaczy, że mam kompleksy i się dowartościowuje. To, że zachowywałeś się jak półidiota na kanale i cię wypieprzyłem z niego, nie świadczy źle o mnie, ale o tobie. Nie czuję się lepszy i ważniejszy od całej rzeszy ludzi, których opieprzyłem, a którzy mnie przez to nie lubią. Bo 'psy szczekają, a karawana jedzie dalej'. Po cholerę mam przejmować się słowami takich ludzi, jak chociażby ty? Nie znasz mnie, nigdy mnie nie poznasz, a ja cię nigdy nie polubię. Ot, i cała filozofia.
|
O przepraszam bardzo panie Kaldrick, czy ja gdzies napisalem, ze zostalem przez ciebie wywalony?:> dostrzegam w tym poscie pewna nadinterpretacje mojej wypowiedzi... otoz nie, nigdy nie zostalem wyrzucony z irca, nigdy tez nie zostalem na nim zbluzgany itp. Tak samo nigdzie w moim poscie nie napisalem ze powinienes przejmowac sie moimi slowami, czy tez slowami innych pol- a nawet pelnych idiotow podobnych do mnie, wyrazilem tylko moja subiektywna opinie na temat twojego zachowania, przykro mi, ze nie rozrozniasz krytyki od narzucania jakiegos typu postepowania
Cytuj:
Dla takich jak ty też. Bo w końcu w RL nie powiedziałbyś czegoś takiego do nikogo, bo zostałbyś albo wyśmiany, albo dostałbyś wpier.dol. A tutaj chroni cię ta sztuczna fasada ochrony - no bo w końcu to net. Uważaj, bo tu nie jesteś aż tak anonimowy, jak myślisz.
|
Dobrze wiem, ze nie jesem tutaj tak anonimowy jak w twoim mniemaniu mysle, roznym osobom w tzw. RL mowilem juz rozne rzeczy, owszem czasami zostalem wysmiany, czasami dostalem w*******, a czasami bylo odwortnie... a co do ostatniego zdania, wyczwam w nim pewien rodzaj posredniej grozby skierowanej w strone mojej osoby:> czyzbys kald posuwal sie do tak prostackich argumentow jak "uwazaj polidioto bo znajde cie i ci na*******e"?:>
Cytuj:
To spójrz sobie do tematu 'wszędzie dobrze, ale na ircu najlepiej'. I policz liczbę osób, które nie potrafią poprawnie napisać 2 słów, a narzekają, że ich zły op potraktował butem na kanale. Pomnóż razy tysiąc, i oblicz, ile osób uważa, że ten temat tyczy się mnie bezpośrednio.
|
Zauwaz jednak, ze ten temat nie zostal napisany bezposrednio w twoim kierunku, nie atakuje ciebie, a tzw. "elite" forum w ogole... kolejna nadinterpretacja wskazujaca na to, ze uwazasz iz caly swiat kreci sie wokol ciebie... biedaku...