Ujme to tak:
Nie bede pisal o elicie, bo czegos takiego nie ma (tak jak grupy trzymajacej wladze) bo przeciez tutaj jest rozmowa o agresji na forum.
Na forum zauwazylem taka tendencje ze jak kald cos napisze to 50 osob czyta to z uwielbieniem a 5000 osob z nienawiscia a cala reszta jak kazdy kolejny post. Kald to jest normalny (ale skubany zna sie na wielu rzeczach - respect za to dla niego) uzytkownik forum. Lubi krytykowac, lecz jak widzi ze cos jest naprawde wartosciowe to pochwali (cholera przypomina mi dokladnie mojego nauczyciela z matmy....)
"Elita" jak wy to nazywacie to grupa osob ktore na tym forum siedzi od dawien dawna i lubia sobie pogadac na ircu. Ja osobiscie nie zauwazylem bana bez powodu (no dobra kicki sie zdazaja.... ale to dla zartow).
Ja gdybym mial opa to oczywiscie osoby takie jak "TibijczykXXX" bym kickowal na przywitanie. Dlaczego? Bo to zapowiedz pytania:
-frii itans plax
-na jakich gracie swiatach etc.
Ale musze przyznac: na #tibia.pl trzeba uwazac na slowa bo inaczej jestes zgubiony na nim (Badzo jest tego przykladem). Oczywiscie jestem tam uwazany za idiote, ktory rzadko wie o czym mowi

ale mi sie to podoba.
@Raul
W tym kontekscie ten sarkazm oznaczal zachowanie Tibiczykow. Skoro nie zrozumiales to przykro mi.