Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcerer Maciek
Za to ty uzyles v zamiast u, co nie zmienia faktu, ze to wulgaryzm. Poprosze o 3 punkty. Albo 8. Oczywiscie dla kaldusia.
|
O tym mówiłem, maciusiu.
Cytuj:
Przede wszystkim chodzi mi tu o Barona Kaldricka (czy jaki on tam ma nick), który bezlitośnie neguje i wykorzystuje jakąkolwiek władzę jaką posiada gdy ktoś popełni, czasem niewielki błąd.
|
Oh, ah, ale ja jestem bezlitosny. Zabawny jesteś człowieku... Czy bezlitosny jest krytyk literacki czy filmowy?
Cytuj:
Jak zwykle wszystko co najgorsze to Kald.
Nigdy w zyciu nie widzialem, zeby Kald wlepil bana za niewinnosc na IRCu.
|
Ale przecież zawsze trzeba się kogoś czepić. Moja wina, że się bronię.
Cytuj:
Nie powiedza o nim, bo wykonuje swoja robote
|
A ja na IRCu to pocztę roznoszę i kwiatki zrywam, bo do babci poprzez las w podskokach biegnę. Sorry, nie umiem opowiadać bajek.
Pachnie mi to zresztą hipokryzją. Dlatego dostałem tutaj moda, bo byłem szczery i nie patyczkowałem się z ludźmi. A teraz za to dostaję ostrzeżenia.
Cytuj:
czyzbys kald posuwal sie do tak prostackich argumentow jak "uwazaj polidioto bo znajde cie i ci na*******e"?:>
|
Nie, bo nie uznaję argumentów siłowych. Odpowiadam stereotypem na stereotyp. Cofnij się do własnych słów o moich rzekomych kompleksach.
@temat_elity
Pieprzenie kotka przy pomocy młotka. Nie istnieje nic takiego jak 'elita'. Ot, kolejne rzewne płacze kolejnych niezauważonych userów -.-