Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2005, 21:59   #55
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Hmm... co jak co... sa userzy, newbie i nooby, no i nasi kochani starzy wyjadacze. Największym błędem najczęściej jest mylenie "newbie" z "noobem". A tak to muszę przyznać: jest elita, ale to raczej są tacy forumowicze ze starzem, którzy się dobrze znają i lubią wspólnie pogadać i pożartować. Wielu chciałoby się dostać do tej elity, czemu sie niedziwię. Po to w końcu są fora aby się wymienić poglądami, czy poznać nowych ludzi. Często tak bywa, że kiedy wyciągniesz do kogoś przyjazną rękę on cie wyśmieje. Takie jest życie. Trzeba sie nauczyć sobie dobierać przyjaciół, a tych "nieciekawych userów" poprostu ignorować (ja tak robię od lat z całą moją klasą i jest dobrze). Ja sama nie wpadam na IRC, ponieważ tematy tam poruszane poprostu mnie nie interesują.

Agresja? Z jednej strony mnie to nie dziwi... Od cholery spamu, non stop wałkowanie tego samego tematu. Bezsensowne posty... Nieciekawe, a wręcz odstarszające prace (mówię tu o grafikach, fake'ach i tym podobnych działach, gdzie trzeba się wykazać odrobiną inwencji twórczej)... Niektórzy poprostu nie są na tyle obeznani, aby wykorzystać opcję szukaj czy moc wszechwiedzącego google. Ale czasami zamiast ich objechać wystarczy puścić PW z wyjaśnieniem pytania i prośbą, aby więcej nie spamowali...

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^
Eileen jest offline