Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler
Ja tylko chcialem powiedziec, ze jak cos komus nie odpowiada to niech sie w skrocie 'oddala' - nikt nikogo tu na sile nie trzyma. Tyle.
|
To ja powiem tak... Skoro "Elicie" nie odpowiada to ze wchodza tu mlodzi starzem tibijczycy, ktorzy nie za bardzo znaja sie na swiecie tibii, to dlaczego nie oddala sie sami, a zmuszaja do oddalenia sie pozostalych? Wy na prawde myslicie, ze zbluzganie kogos ze jest noobem i zniechecenie go do pisania tutaj jest dobrym sposobem, zeby sie poprawil? to jest glownie forum wlasnie dla poczatkujacych graczy, ktorzy szukajac pomocy trafiaja tutaj, a przez to, ze sa nowi, niekoniecznie musza wiedziec w jaki sposob poslugiwac sie przyciskiem "szukaj", licza na to ze uzyskaja odpowiedz, a tu pelno bluzg, zamkniecie topicu a nawet ban... Kiedys kazdy z obecnej "elity" odejdzie z tego forum, i co sie z nim stanie? strona bedzie uwazana za nieprzychylna uzytkownikom, wiec malo kto bedzie ja odwiedzal, gdyz do wyboru bedzie mial wiele innych stron poswieconych tibii oferujacych duzo wieksze mozliwosci, a forum zacznie swiecic pustkami... na prawde tego chcecie? to moze od razu pozabijajcie tez wszystkie nowo narodzone dzieci bo one nie wiedza od razu wszystkigo, tak bedzie prosciej, nie bedzie trzeba nikogo uczyc, nikogo wychowywac... ale pozostanie pytanie, co dalej?