Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belvedor
A agresja doprowadza do oporu, a opor rodzi rewolucje ;d
|
Rewolucja na # odpada, musielibyscie ukrasc mi konto na Qnecie. Albo Matkusowi, bodz tez namowic przynajmniej jednego z nas do wspolpracy. bez tego ani rusz.
Cytuj:
Ale jest ignorowany i to w znacznym stopniu. A poza tym na #tibia.pl jest za duzo op'ow!! Rozumiem 2-3 z wladza i styka, ale jak jest 10-15 i kazdy masta***e i naduzywa swojej wladzy w rozmaity sposob, to wole nie komentowac, jaki bajzel sie robi :F
|
Jak twoi rodzice rozmawiaja miedzy soba, to raczej nie wpierniczasz sie im w środek, tylko spokojnie czekasz na swoją kolej. Tu jest podobnie. Jest za dużo OPów. Zobaczmy:
23:22:23 [Users #tibia.pl]
23:22:23 [@^Shazbot^] [@L ] [@Vall|FM05] [+fishbot ] [+Parys ] [+Wikt[WoW]]
23:22:23 [@Gewof ] [@MayGyver ] [@|Agatka| ] [+Gangrel|Forum] [+Rank` ] [ Ivellios ]
23:22:23 [@Gonzek ] [@Pupilka ] [+]cin3k[ ] [+Gex`away ] [+She|nervous] [ Maxxonek ]
23:22:23 [@Iwan ] [@Scorcerer] [+brave ] [+Gorky`bnc ] [+Vekegi ]
Shaz, L i Agatka to boty, odpadaja. Maya nie widzialem dawno, bardzo dawno. Pupilka jest rano, jak wszyscy siedzicie jeszcze w szkolach. Vall jest czesto. Gewof - teraz okazjonalnie. Gonzek to pojawia sie chyba tylko żeby logi przeczyscic. No i jeszcze ja, z doskoku że tak to nazwe.
Racja, mnóstwo opów. tym bardziej ze jedynym nie-afk teraz jestem wlasnie ja. Może zanim zaczniesz narzekać ilu to nas nie jest przeprowadzisz jakieś statystyki i zobaczysz ilu naraz jest na #? Jak często jesteśmy? Można przecież być na irc i mieć wyłączonego swojego kompa. Vall ma sesje na serwerze swoim, May i Pupilka mają BNC, Gonzek i ja tez. I jestesmy 24/h, ale to raciej ciezko nazwac "byciem", nie?
Cytuj:
Aha, czyli nie mozna powiedziec jol all, tylko "czesc koledzy, piekny mamy dzis dzien!". To juz jest czysta nietolerancja, a chyba slyszalas o czyms takim jak subkultury mlodziezowe?
|
Mówimy raczej o:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez moje logi
<Ryba-knight> ej wy wogule macie cso z tibia wspolnego?
23:03:06 < Yaneks> ej, czy to nie jest czasem matematyka z plusem?
23:03:23 < Yaneks> ej, czy to nie jest czasem matematyka z plusem?
17:20:42 < sarosh> ej no to powiedz
18:49:13 < Marius1> ej. Jak mowie gosciowi, ze mam szczura (mam4), to on odpowiada mi, ze niemam ani jednego.
21:27:54 < Tibijczyk253> ej wie kto czemu tibii nie moge uruchomic
13:23:51 < michal> ej jak napisac w wlasciwosciach zeby dzialal ots w tibi 7.4
13:23:54 < michal> ej jak napisac w wlasciwosciach zeby dzialal ots w tibi 7.4
|
Logi są z kilku dni.
Cytuj:
Wiesz, czesto zegnam sie z kumplami gadka w stylu "nara psy" i nie dlatego, ze nie mam szacunku do nich, ale dlatego, ze taki slang mi odpowiada, a oni juz przyzwyczaili i nawet sami zaczeli tak mowic. Wiec nie wiem, czy tylko dla Ciebie liczy sie slowo literackie?
|
Mam jeszcze pisać wyjaśnienie czy to wystarczy?