Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 03:02   #87
Wikt
Użytkownik Forum

Wikt's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!

Stan: Niegrający
Poziom: 69
Wikt ma numer GG 1491750
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belvedor
Aha, czyli nie mozna powiedziec jol all, tylko "czesc koledzy, piekny mamy dzis dzien!". To juz jest czysta nietolerancja, a chyba slyszalas o czyms takim jak subkultury mlodziezowe?
Wiesz, czesto zegnam sie z kumplami gadka w stylu "nara psy" i nie dlatego, ze nie mam szacunku do nich, ale dlatego, ze taki slang mi odpowiada, a oni juz przyzwyczaili i nawet sami zaczeli tak mowic. Wiec nie wiem, czy tylko dla Ciebie liczy sie slowo literackie?
Co do przeklenstw: Sam lubie uzywac, a raczej naduzywac slowa ****a(i nie tylko), bo to mnie uspakaja.
Tak. Nie można.

Słuchaj, powiedz mi, jak potraktowałbyś na przykład zagorzałego fana Mandaryny? Pojechałbyś go. Ostro. Albo byś wyśmiał. Na pewno. Jak nie, to gratuluję anielskiej cierpliwości.

My nie lubimy tego slangu. Nie uważamy go za fajny. Nie znaczy to jednak, że musisz od razu wysławiać się jakimś pokrętnym literackim językiem. "Cześć" ZUPEŁNIE wystarczy.

Ja używam wulgaryzmów jako ozdobników i/lub podkreślaczy.

Apropo tematu.
Bycie zaakceptowanym przez nasz kanał naprawdę nie jest takie trudne! Wystarczy, że ma się krztę rozumu, umie się obsługiwać wyszukiwarki (w tym Google), i umie się prowadzić rozumną rozmowę. Aha - musisz też być obeznany w ortografii i gramatyce. Ciężko przeczytać coś napakowane literówkami i ortorgafami, a w dodatku jest to po prostu denerwujące.

A skoro nie umiecie się zaadoptować - wasz k____ problem. A próba zdjęcia nas wam nic nie da. Tyle.