Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2004, 11:20   #57
saxiu
Użytkownik Forum

saxiu's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2004

saxiu ma numer GG 1817609
Domyślny

gdzieś tam widziałem krzyki o grafę 3d, respy, drzewa i lasy, itd... jest gierka rpg - knight online. ładna i wogóle, 3d, full wypas, chodzi na kompach powyżej 500 MHz z 64 MB grafą bez zająknięcia. pracuje w rozdziałkach od 1024x768. wymaga kilkaset MB na dysku, ale za to ładna jest, śliczna. ale co z tego? tibia jest kozak dla mnie właśnie dlatego że ten ludzik wygląda jak rozdeptana żaba, dlatego że mamy całe 5 rodzajów drzew. bo... bo to tibia i koniec. co do czarów? przyznajcie się sami przed sobą czy macie tak naprawdę wszystkie i wszystkei są Wam potrzebne? zgodzę się z powiększeniem świata i ilością osób na nim. powiedzmy zrobić jeszcze jeden kontynent z kilkoma miastami, przeprawa i hop, nowe tereny, itd. no i mogliby kilka monsterów dodać, nie wiem, może centaury, może archanioły (jako te najsilniejsze) może dla polewki kot z krainy z drugiej strony lustra który jak się go spotka będzie dawał jakiś itemik? może bniech dadzą mi pacc? (-;

pozdrawiam