Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 09:21   #43
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darth Ryba
Czy spotkaliscie sie juz z zlodziejstwem w szkole? Dzisiaj w mojej szkole: po wfie idziemy do szatni a ja slysze jak ktos ryczy. Patrze a tam moj qmpel mowi ze mu komóre ukradli. Drugi patrzy do kieszeni a tam tez niema! Tak chyba z piec komorek zginelo. A mojego qmpla ksiażki lezaly porozwalane po szatni a plecaka nie bylo. Wszystkie plecaki byly porozwalane po szatni. Ja sie chcialem przebrac... patrze... A TU NIE MA MOICH SPODNI! tez ukradli. a w nich mialem klucze od domu. Potem wszyscy zaczeli szukac tych rzeczy. Na końcu dyrektorka zadzwonila po policje i powiedziala wszystkim ze tym komu cos ukradli maja przyjsc na komende. Co o tym sądzicie? Tez was w szkole okradli? A najsmieszniejsze bylo to, że zjedli moja stara bułke
A ja słyszałem, ze komórek nie można nośić do szkoły... Także, to przez ich głupotę zostali okradzeni a co do reszty, to jakaś patologivczna ta twoja szkoła Nie noście komórek do szkoły, dobrze wam radze, a przede wszystkim nie baqwecie sie nimi. Jakś ciołek chciał mi zrobić zdjęcie, nawet go nie znałem, to mu ją własnoręcznie roz***ałem na oczach jego i jego kumpli. Niestety nie mógł się nikomu poskarżyć, bo fotografowanie w miejscach publicznych (np. szkole) a także noszenie telefonów komórkowych do szkoły jest zabronione. Aha... kiedyś mi "ukradli" spodnie ale przez pomyłkę i zaraz zostały mi oddane, to jeszcze w podstawówce było -.-

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 17-09-2005 o 09:25.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem