Ja tak czytam ten temat. I czytam. I czytam...
Jeśli myślicie, że każdy operator na tym kanale to zaszczuty @#%$! z ciężkim dzieciństwem, dlatego się wyżywa na innych - to się jednak grubo mylicie.
Ja miałem takie bardzo utopijne założenie, kiedy zacząłem operowanie na #tibia.pl - że będę NIE wrzeszczał na różnego rodzaju pacanów i będę łagodny. Przeszło mi. Czemu?
Bo miałem po dziurki w nosie masy kretynów odwiedzających ten kanał. Nie mówię tu o wszystkich, bo zdarzają się perełki. Taki prosty przykład:
Wszedł kiedyś na #tibia.pl pewien Tibijczyk. Powitał wszystkich, zapytał, czy nie przeszkadza. Potem spytał o rzecz, którą można znaleźć na tibia.pl, ale odpowiedź dostał. Podziękował, pożegnał się, i wyszedł. Czemu nie został zjechany za to pytanie? BO BYŁ GRZECZNY. Nie traktował mnie i innych aktywnych wtedy osób Z GÓRY, jak robi to większość popaprańców, którzy idą pod nóż. Był UPRZEJMY. I mówiąc szczerze - taki człowiek jest mi w stanie poprawić mocno humor. Szkoda, że potem wchodzi jakiś pajac i zasadza tekst w stylu "ej ile kosztuje bp uh???????????". I powtarza to. I jeszcze raz. I jeszcze. A gdy się mu powie, że wystarczy poszukać na tibia.pl, dostajesz w zamian kilka bluzgów albo odpowiedź "nie chce mi sie". Po takiej akcji odechciewa mi się chwilami wszystkiego - but idzie w ruch, a ja jestem potem zaszczuty do końca dnia.
Operator też człowiek - TAKI SAM JAK WY. Jemu też zdarzają się humory, przykre wydarzenia i on też ma tego chwilami dosyć. Uszanujcie to trochę i uszanujcie przede wszystkim JEGO. Skorzystajcie z pojęcia "Przeszukaj Przyjazną Sieć" oraz "Przeczytajcie Przyjazną Instrukcję". Bo tak naprawdę to WASZA agresja wyzwala agresję W NAS.