Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 11:11   #96
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
Widze, ze nie do konca zrozumiales sens postow moich i innych ktorzy to napisali... nikt nie zarzucal tobie, ze jestes zly przez to, ze wykonujesz swoja prace na irc'u... zarzucilem tylko to, ze caly topic ktory nie byl skierowany do ciebie bezposrednio, przyjales jako atak na twoja osobe, co jest dowodem na to ze jestes megalomanem... pokaz mi jakiegos moderatora forum, ktory uznal ten topic jako bezposredni atak na jego osobe, tak jak zrobiles to ty... i co? nie ma nikogo takiego...
NIe przyjąłem całego topicu jako atak bezpośrednio na swoją osobę, ale narzekania na irc, jako atak na opów kanału #tibia.pl. Których jestem przedstawicielem. Paniał, czy muszę pisać wolniej?
Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że ty masz kompleks mniejszości, bo widzisz wokół siebie megalomanów i doszukujesz się ukrytych sensów wypowiedzi u każdego. Nie sądzisz że szafowanie stereotypami jest żałosne?

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline