Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 11:33   #100
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick

Tak, wiem, że mnie 90% forum nienawidzi. Wiem też, że ta sama ekipa uważa mnie za najgorszego skvrwiela, jaki po tym forum chodzi. But who f'kin' cares? Czy wy naprawdę uważacie, że specjalnie to [b]robię? Albo, że specjalnie dla was się zmienię, i będę grał grzecznego faceta? Jestem jaki jestem. Ja po prostu nie trawię wtórnego debilizmu. Więc jeśli zostaliście przeze mnie wyrzuceni z kanału (nikt is my nick-name), to na pewno nie bez powodu. A teraz grzeczne dzieci, pocałujcie misia w dupę. I zastanówcię się nad tym, co sami robicie, zanim zaczniecie pluć na innych.
Over and out.
Cytuj:
NIe przyjąłem całego topicu jako atak bezpośrednio na swoją osobę, ale narzekania na irc, jako atak na opów kanału #tibia.pl. Których jestem przedstawicielem. Paniał, czy muszę pisać wolniej?
Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że ty masz kompleks mniejszości, bo widzisz wokół siebie megalomanów i doszukujesz się ukrytych sensów wypowiedzi u każdego. Nie sądzisz że szafowanie stereotypami jest żałosne?
Jeszcze jakies wyjasnienia sa potrzebne? Nie sadzisz, ze mieszanie sie w tym co mowisz, jest zalosne?

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline