Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 14:11   #110
Belvedor
Użytkownik Forum

Belvedor's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||

Stan: Na emeryturze
Belvedor ma numer GG 5329653
Domyślny

Cytuj:
Tak. Nie można.
Przyczyna?...

Cytuj:
Słuchaj, powiedz mi, jak potraktowałbyś na przykład zagorzałego fana Mandaryny? Pojechałbyś go. Ostro. Albo byś wyśmiał. Na pewno. Jak nie, to gratuluję anielskiej cierpliwości.
Staram sie nie ingerowac w czyjes gusta. Jesli slucha mandaryny, dody czy jakiegos meza, prosze bardzo...

Cytuj:
My nie lubimy tego slangu. Nie uważamy go za fajny. Nie znaczy to jednak, że musisz od razu wysławiać się jakimś pokrętnym literackim językiem. "Cześć" ZUPEŁNIE wystarczy.
"Wy" nie mozecie go zabronic uzywac, bo nie macie takiej wladzy...
Troche tolerancji chlopie i bedzie git. "Wy" Nie lubicie, to, to olewajcie i kazdy bedzie hepi.

Sorc@: Bylem pare razy na ircu i widzialem kolo 10 opow(nie licze botow) i moze ze 10-15 userow.

#tibia.pl - kanal o tibi jak mniemam? Dobrze, wiec czemu narzekacie jak ktos zada jakies pytanie na temat?
Kickujecie go i odwolujecie sie do google w ktorym mozna prawie wszystko znalesc wiec gdzie tu sens. Gdybyscie przestali unosic sie duma i znizyli sie troche odpowiadajac, nawet na najglupsze pytanie(bo poto jestescie), bez zadnego uszczypliwego komentarza, bez chowania sie za google swiat bylby piekniejszy.