Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 13:43   #115
Radcliffe
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2004

Domyślny

Cytuj:
"Wy" nie mozecie go zabronic uzywac, bo nie macie takiej wladzy...
Troche tolerancji chlopie i bedzie git. "Wy" Nie lubicie, to, to olewajcie i kazdy bedzie hepi.
/mode #tibia.pl +b *!*@*
i co mi zrobisz? Ten kanał jest mój, mam do niego wszelkie prawa własności, moge zrobić z nim co chcę. Akurat chcę, żeby było otwarty dla publiki. Pod pewnymi warunkami, które są spisane w takim pięknym dziele które nazywa się regulaminem #, spisanym przez mnie i Droma. Jeżeli chcesz, możesz założyć na Qnecie własny kanał, znajdź sobie nazwę, załóż konto za darmo i już. Pomogę ci poidlować dorzucając swoje BNC a jak zamówisz to zatwierdzę też bota. Nie ma sprawy. Tylko są jeszcze dwie rzeczy: twoja cierpliwość i reklama. Nasza cierpliwość sięgnęła granic, jak widzisz, czego dowodem częściowo jest ten temat. Reklama zadziałała chyba z miesiąc po powstaniu kanału właśnie tutaj (dzięki Dobuś) - a, jak widać, zazwyczaj są tam tylko stali bywalcy z opem + troche normalniejszych ludzi jak She, Tana, Parys, hoom, Wankor, Wikt, Villie_Vallo, Gniew i Gangrel, oWn3d, Maethi (jak kogoś pominąłem, przeparaszam, spojżałem na nickliste teraz i troszkę w pamięć. No pewnie, kupa ludu. Jak na vortal z forum z 33 tys. członków to chyba troche maławo, nie?
Traz na kanale jest 25 nicków, w tym 11 OPów, z czego aktualnie rozmawia dwóch. No rzeczywiście, zmniejszyć ilość @ trzeba bo za dużo ich tam...

Boli to, że kara jest natychmiastowa, prawda? oj tak..
Radcliffe jest offline