Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
gdyby z irca znikło chamstwo i pare osób to naprawde więcej ludzi wchodziłoby pogadać o tibii i o wszystkim ogólnie.po tym temacie wszyscy na kanale irc stali się nagle bardziej milsi nie wiem dlaczego,może na pokaz a może rzeczywiście chcą coś zmienić.gorsi od elity są tylko ich lizodupy które naśladują swoich mistrzów i starają się być jak oni;/
|
Nie.
Najgorsi są tacy jak ty którym się tłumaczy, a oni nic...
ehhhh.
Nie wiem co powiedzieć w tym temacie.
Jedyna elita jaka była to była pewna grupa, lecz została ona rozwiązana bo sprawiała problemy, za dużo ludzi chciało się tam dostać. Sytuacja zaczęła się robić chora więc grupe skasowano.
Potem nie było elity.
Owszem - jest grupa znajomych którzy lubią ze sobą pogadać - ale co ja mówie wszystko już było wcześniej więc nie będę się tutaj rozpisywał.
Co do agresji - owszem często jest agresja tutaj, ale nie wszystkiego da się uniknąć.
o IRCu nic nie mówie- często wylatywałem, banowali mnie - czasami byłem winny czasami dla jaj - ale ban nigdy nie był dłuższy niż 10 minut, a i nikt nie spisał mnie na straty.
I tak może być z każdym, tylko po prostu trzeba się zachowywać normalnie ^^
I jeszcze jedna rzecz...
Noob nie rozumie jak się mówi miło- albo sie go zablokuje albo sie będzie rzucał.
Tego się nie da zmienić
Poza tym za dużo ludzi doszło, ja dobrze pamiętam stare czasy - gdy nawet moim tematem z odejściem (btw - razy 2

) nie byłem wybluzgany aż tak ^^
Ale wtedy forum było inne, miało klimat, a ludzie zachowywali się inaczej - nie było duzo noobów na forum (bądźmy szczerzy - ja byłem jednym z największych) ale było miło przyjemnie i w ogóle fajnie.
Spam można było zignorować czasmai bo go nie było tak dużo.
Była czasmia kupa śmiechu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez n3m3s!s
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gimli
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Tak więc jak juz mówiłem to forum [...]
Tak jak tibia - straciło swój klimat.
|
To forum kiedykolwiek mialo klimat?
|
tak
|
Popakwoałem to w cytaty żeby było czytelniej - tak czy siak - żal pewnie starego forum...
Ale tak musi być, a nowe forum = nowe zasady - i tutaj czasmi agresja może wejść, bo z doświadczenia moderatorskiego wiem że żeby utrzymać dużo ludzi + noobków na forum potrzeba mocnej ręki - co się im nie podoba i narzekają czego wynikiem jest ten temat.
JEŚLI KOMUŚ SIĘ NIE PODOBAJĄ PANUJĄCE ZASADY TO ZNAJDŹCIE INNE FORUM ALBO ZAŁÓŻCIE WŁASNE!! MODERATORZY NIE ZMIENIĄ DLA WAS ZASAD ANI SWOJEGO ZACHOWANIA! BO TO CO TERAZ ROBIĄ JEST PRAWIDŁOWE (każdy popełnia błędy ale ogólnie jest ok

)
WIĘC
STFU
Zachowujcie się jak ludzie, albo nie narzekajcie na "nieludzkie" konsekwencje i zachowanie wobec was