Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2005, 20:54   #4
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elendix - Silvera
Na wstępie zaznacze, że temat założyłem aby pisać TU pytania, dla niektórych oczywiste, a dla innych(załóżmy że n00b'ów) nie... i jeśli ktoś ma zamiar się wydzierać i masowo potępiać takie pytanka, to lepiej niech nic nie pisze...
Ja zadam pytania nie aż tak oczywiste jak niektórzy sądzą... więc... co lepsze... ENERGY FIELD, FIRE FIELD, czy POISoN FIELD...?? Wszyscy chyba wiemy że to pierwsze działa najkrócej i w finalu zadaje najmniej obrażeń, choć pojedyńczo bywa o wiele skuteczniejsze od pozostałych, najwięcej obrażeń zadaje chyba Fire Field, choć poison field, też długo uderza, ale to chyba można odrzucić bo są czary leczące, i to długo(za długo) wykańcza... więc co lepsze... Energy F. Czy FF?? W sumie można używać obydwu... Chodzi głównie o walki 1vs.1...
DO tego dodam, iż nie zadaje tego pytania bo jestem noob i nie wiem co robić e.t.c. tylko jestem ciekawy waszych opini na wasz temat...
W dodatku chciałbym obalić mit, że zabawa sorcem zaczyna się od 40lv. w góre e.t.c. bowiem ja jedną postacią na 12lv.mając przy tym 11 mlvl. rozwalam spokojnie Knightów na 15lv. (o ile oni nie użyją run...) więc myślę że sorc w versusach jest bardzo dobry na każdym levelu, byleby miał runy i wysoki mlvl. a polega tylko na starciach z potworkami...
POzdRo - prosze o odpowieć..
1. wolność słowa
2. czyli temat z serii "każdy powód jest dobry, by nabić posta"....
3. jeżeli dla ciebie zabawa to niszczenie zabawy innym to wielkie gratz...
4. nie widze żadnego powiązania tematu z treścią postu, nie licząc słowa "magii"

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem